СТО СВС-Гарант - комплексний ремонт автомобілів та відновлення машин після ДТП

СВС-Гарант

  • Переглядів: 4745
  • Дата: 27-05-2015, 12:41
  • Print
СТО «СВС-Гарант»
м. Івано-Франківськ, вул. Дудаєва, 10
Тел.: (0342) 78-44-78; (050) 883-03-23; (098) 806-85-31

Станція технічного обслуговування «СВС-Гарант» працює у м. Івано-Франківську вже чотири роки. Ця СТО досить цікава багатьом автомобілістам, бо тут можуть допомогти з будь-якою проблемою: від рихтування та фарбування кузова - до капітального ремонту автомобільних моторів.

Основним напрямком діяльності автосервісу є комплексний ремонт автомобілів та відновлення машин після ДТП. За останнім питанням з підприємством співпрацюють такі страхові компанії, як «Приват», «PZU Україна», а майстерності фахівців СТО довірили свої автопарки такі підприємства, як «Будмакс», Electrolux, Торговий дім «Прикарпаття» та інші. Обслуговують на СТО «СВС-Гарант» усі марки машин, вітчизняні та закордонні. Обмеження є лише одне: автомобіль повинен мати вагу меншу, ніж 5 тон.

Для огляду та ремонту машин на станції є два автомобільних підйомника та одна естакада. На кузовній ділянці виконують усі види робіт, окрім стендового виправлення геометрії кузова та виправлення пошкоджень кузова без фарбування. Ці роботи фахівці станції передають партнерам. Також за партнерською допомогою тут звертаються у деяких випадках, які потребують наявності специфічного обладнання: при ремонті стартерів, генераторів, паливної апаратури, виправлення деформацій кузова без фарбування та регулюванні розвалу-сходження коліс. Усі інші роботи на СТО «СВС-Гарант» виконують самостійно.

Технічний персонал станції нараховує сім чоловік: електрик, моторист, двоє слюсарів та три працівники малярного відділення. Усі фахівці підприємства мають відповідну освіту, великий практичний досвід та, за необхідністю, відвідують професійні семінари для підвищення кваліфікації.

Оперативність ремонту на СТО «СВС-Гарант» досягається швидким доступом до запчастин. Усі необхідні для ремонту машини деталі клієнти можуть придбати на станції завдяки наявності оперативного складу запчастин та витратних матеріалів. Якщо запчастина виявляється рідкісною та на складі її немає, то персонал станції оперативно доставить деталь під замовлення. Також майстри СТО використовують в ремонті автомобіля запчастини, які надає їм власник машини. У таких випадках гарантійні обов’язки не поширюються на самі деталі, лише на роботи, пов’язані з їх встановленням.

З мастилами ситуація схожа. Майстри СТО «СВС-Гарант» пропонують використовувати мастила марки ZIC, вважаючи їх досить якісними та надійними, перевіреними часом. Але за вимогою клієнта можуть використати й оливи інших брендів.

Цікавий підхід на станції й до якості наданих послуг. Усе спілкування з клієнтом беруть на себе директор СТО та його заступник. А якість ремонту перевіряє весь персонал станції. Тут кожен зацікавлений у тому, щоб клієнт залишився задоволений та розповів про якість обслуговування на автосервісі друзям та знайомим. Такі рекомендації є найкращою та найефективнішою рекламою, яку тільки можна собі уявити.

Якщо клієнт побажає зачекати завершення робіт з його автомобілем на станції, до його послуг є кафе на території СТО, де можна пообідати або просто випити кави, дивлячись телевізор. Також можна просто посидіти на дивані, читаючи який-небудь журнал в зоні очікування автосервісу.

Кожен бізнес повинен розвиватися, тому керівництво СТО «СВС-Гарант» має намір розширити перелік послуг автосервісу. Найближчим часом на станції з’являться автомобільна мийка та стенд регулювання розвалу-сходження коліс. Але й без цього автосервіс є однією з небагатьох СТО, які надають івано-франківським автовласникам послуги комплексного ремонту машин. Саме таке місце можна назвати ідеальним для тих водіїв, хто віддає перевагу можливості зробити все необхідне в одному місці, ніж мандрувати серед численних вузькоспеціалізованих автосервісів.

Перелік виконуваних робіт:
Ремонт автомобіля «під ключ»
Капітальний ремонт ходової
Заміна зчеплення
Ремонт вихлопної системи
Ремонт гальмівної системи
Проточка гальмівних дисків
Заміна та ремонт амортизаторів
Ремонт підвіски
Капітальний ремонт двигуна
Заміна ременя та роликів ГРМ
Ремонт трансмісії
Ремонт КПП
Ремонт гідропідсилювача керма
Ремонт рульової рейки
Встановлення додаткового обладнання
Токарні роботи
Зварювальні роботи
Комп’ютерна діагностика
Шиномонтаж
Рихтування, фарбування автомобілів

СТО «СВС-Гарант» на мапі:
.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 5)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Популярне

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше