Bosch і e.GO запускають в Аахені систему автоматичного паркування
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Bosch і e.GO запускають в Аахені систему автоматичного паркування

Bosch і e.GO запускають в Аахені систему автоматичного паркування

  • Переглядів: 678
  • Дата: 12-07-2018, 14:17
  • Print
Незабаром автоматичні системи паркування будуть впроваджені в автопарку Рейнсько-Вестфальського технічного університету в Аахені.

Bosch і e.GO запускають в Аахені систему автоматичного паркування

Такою автоматична парковка буде в майбутньому: ви відкриваєте двері, виходите з машини, дістаєте смартфон і за допомогою програми даєте автомобілю сигнал їхати на парковку. Даний паркінг побудований компанією Immofinanz в 2018 році, а система буде запущена в Аахені до кінця року, вона буде оснащена автоматичною системою паркування та розміщатися на території Аахенського університету. Bosch і місцевий автовиробник e.GO вже підписали угоду про співпрацю. Компанія Bosch розробить інфраструктуру парковки і у співпраці з e.GO інтегрує переобладнані автомобілі в систему автоматичного паркінгу.

На першому етапі автоматична парковка підтримуватиме 12 електромобілів e.GO Life, що є частиною основного автопарку компанії, дані автомобілі надаються співробітникам для відряджень, тому можуть бути використані для демонстрації автоматизованої системи паркування. На другому етапі Bosch і e.GO мають намір оптимізувати використання автомобільних місць в гаражі за допомогою системи автоматичного паркування.

«Ручне паркування відходить у минуле. Технологія Bosch дозволяє використовувати значно менше місця для паркування, заощадити час водіїв і допомогти їм уникнути хвилювання», - говорить Дірк Хохайзел, член ради директорів Robert Bosch GmbH. «Паркувальні гаражі - ідеальне місце для компактних універсальних міських автомобілів, таких як e.GO Life. Автоматизована парковка дозволяє нам досягти ще більшого - а саме, помістити в гаражі на 50% більше транспортних засобів. За використання цієї технології для e.GO Life клієнти платять трохи більше, ніж за звичайну парковку», - каже професор Гюнтер Шух, генеральний директор e.GO Mobile AG.

Транспортний засіб буде під контролем «розумного» паркінгу
Автоматизована парковка автомобілів стає важливою віхою на шляху до безпілотного водіння. Це одна з послуг, що входять в портфель нового підрозділу Bosch: «Рішення для мобільності». Ось як це працює: водії просто залишають свій автомобіль біля входу в гараж. Використовуючи додаток для смартфонів, вони дають автомобілю команду прокласти шлях до вільного парко-місця. Так само водії дають команду виїхати з гаражу і забрати їх в певній точці. Водіям не потрібно відстежувати цей процес; вони можуть покинути гараж, навіть якщо їх автомобіль ще паркується. Це можливо завдяки системам контролю Bosch. Встановлені на парковці датчики Bosch стежать за ситуацією на проїжджій частині і в гаражних відсіках і надають системі всю інформацію, необхідну для управління. Системи в автомобілі приймають ці сигнали і здійснюють необхідні маневри, а також своєчасно зупиняють транспортний засіб за наявності перешкод або якщо на шляху з'являються люди. Для забезпечення надійної експлуатації техніки автоматичного паркування вже на початковому етапі Bosch і e.GO хочуть залучити до співпраці німецький центр сертифікації TÜV і місцеві органи влади.

Технології автоматичного паркування вже успішно використовує Mercedes-Benz
Bosch вже в друге співпрацює з компанією e.GO по впровадженню автоматичного паркування. Першим партнером, який підтримав це рішення, став «Mercedes-Benz». На паркінгу Mercedes-Benz Museum в Штутгарті Bosch і Mercedes-Benz вже втілили в життя ідею безпілотного паркування, презентувавши проект широкому загалу влітку 2017 року. Перш за все, компанії хочуть дослідити зручність безпілотного паркування, а також те, наскільки водіям подобається ця ідея. З цією метою дві компанії запускають так звану «тестову екскурсію», яку проводитимуть протягом найближчих кількох тижнів. В ході екскурсії зацікавлених клієнтів в їх поїздці на безпілотному автомобілі в Mercedes-Benz Museum буде супроводжувати експерт, пояснюючи технологію і відповідаючи на запитання користувачів.


Дополнительную информацию можно получить на сайтах: www.bosch.ua
www.bosch.com и www.bosch-press.com.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Популярне

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше