Асортимент продукції Bosch для мотоциклів, скутерів і квадроциклів
autoExpert » НОВИНИ » Автозапчастини » Bosch представляє асортимент продукції для мотоциклів, скутерів і квадроциклів

Bosch представляє асортимент продукції для мотоциклів, скутерів і квадроциклів

  • Переглядів: 811
  • Дата: 19-06-2018, 14:00
  • Print
Багатьом водіям знайомі електронні системи Bosch - наприклад, антиблокувальна система гальм ABS. Починаючи з 1995 року, Bosch виготовив понад 2 млн таких пристроїв для мототехніки.

Bosch представляє асортимент продукції для мотоциклів, скутерів і квадроциклів

У 2013 році компанія почала серійний випуск систем курсової стійкості MSC - аналог автомобільної системи стабілізації ESP, призначеної для двоколісних транспортних засобів. Системи запалювання і впорскування Bosch забезпечують передові характеристики двигунів на новітніх моделях мотоциклетної техніки. Запуск двигуна і забезпечення бортової мережі електроенергією відповідають стартери та генератори Bosch. Але крім сучасних електронних систем, якими мотоцикли оснащуються на конвеєрі, компанія випускає широкий спектр високоякісних запчастин для кваліфікованого технічного обслуговування мотоциклів, скутерів і квадроциклів.

90-річний досвід в розробці кращих акумуляторних батарей для мотоциклів
Більш ніж 90 років компанія Bosch випускає моделі АКБ спеціально для мототехніки. На сьогодні акумулятори Bosch призначаються для мотоциклів, мопедів, квадроциклів, гідроциклів, снігоходів та іншої техніки.

Bosch представляє асортимент продукції для мотоциклів, скутерів і квадроциклів

В асортименті Bosch представлені дві лінійки АКБ для мотоциклів: M4F і M6 з технологією AGM. Максимальну ефективність і безпеку забезпечують акумулятори Bosch з технологією AGM. У них пластини всередині акумулятора перекладені сепараторами зі скловолокна. Електроліт повністю абсорбований скловолокном, таким чином знаходиться в згущеному стані. Така технологія особливо актуальна для двоколісних транспортних засобів, адже в процесі експлуатації вони нахиляються, завалюються, падають. Акумулятори Bosch M6 з технологією AGM абсолютно безпечні: вони герметичні та захищені від витікання електроліту навіть при руйнуванні корпусу акумулятора.

Підтримувати максимальну продуктивність акумуляторної батареї мотоцикла, а також забезпечити її працездатність при тривалому зимовому зберіганні завдяки підключенню до зовнішньої електричної мережі можна за допомогою зарядних пристроїв Bosch. Навіть базова модель Bosch C1 для 12-вольтової батареї має інтелектуальне управління зарядом, завдяки чому весь процес відбувається повністю в автоматичному режимі. Bosch C3 відрізняється додатковими функціями та дозволяє працювати як з 12-вольтовими, так і з 6-вольтовими АКБ, а так само з акумуляторами з технологією AGM. Модель Bosch С7 володіє максимальним струмом заряду (до 7 А) і має функцію регенерації 12-вольтових батарей.

Bosch представляє асортимент продукції для мотоциклів, скутерів і квадроциклівОптимальна сумісність: правильні свічки запалювання для будь-яких типів двигунів
Вимоги до характеристик двигуна, його економічності та екологічності постійно зростають. Це впливає на конструкцію свічок запалювання. Одним з найбільш важливих факторів є їх тепловий діапазон. Тільки свічки запалювання з оптимально підібраними характеристиками здатні забезпечувати правильну роботу двигуна. Повне згоряння суміші повітря і палива забезпечує максимальну потужність і кращу економічність. Саме тому розробники компанії Bosch проводять безліч тестів, щоб визначити найбільш придатні свічки для кожного двигуна.

Продукція компанії виробляється відповідно до єдиних міжнародних критеріїв якості. Завдяки міцній конструкції та сучасним матеріалам, свічки запалювання Bosch забезпечують ефективну роботу двигуна протягом всього терміну служби компонента, затвердженого виробником техніки.

Bosch представляє асортимент продукції для мотоциклів, скутерів і квадроциклівЗабезпечте безпеку і кращу видимість за допомогою ламп і звукових сигналів Bosch
Лампи Bosch надійні та стійкі до вібрацій. Кожен власник мотоцикла зможе знайти продукцію саме з тими характеристиками, які для нього найбільш цікаві. Наприклад, це може бути лампа з підвищеною світловіддачею. Для тих, хто приділяє особливу увагу зовнішньому вигляду і стилю байка, призначені спеціальні серії галогенних ламп з ефектом ксенону. Якщо галогенові лампи вимагають занадто частої заміни, в асортименті Bosch представлена серія Longlife зі збільшеним терміном служби. Власники мотоциклів з ксеноновими фарами можуть вибрати відповідний тип газорозрядних ламп.

На додаток до широкого асортименту ламп компанія представляє серію звукових сигналів. Лінійка горнів, фанфар і клаксонів Bosch дозволяє вибрати відповідний звуковий тон і зовнішній вигляд пристрою для додання індивідуальності та неповторного сприйняття мотоцикла.

Bosch представляє асортимент продукції для мотоциклів, скутерів і квадроциклівПеріодична заміна гальмівної рідини - важливий момент технічного обслуговування
Безпека будь-якого транспортного засобу безпосередньо пов'язана зі справністю гальмівної системи, і мототехніка - не виняток. Тому перевірці гальм необхідно приділяти підвищену увагу. Зокрема, необхідно здійснювати періодичну заміну гальмівної рідини. Електронні системи сучасних моделей мотоциклів вимагають від рідини спеціальних характеристик. Для кращої роботи гідравлічних агрегатів систем ABS / MSC компанія Bosch розробила гальмівну рідину нового покоління - ENV6. Вона відрізняється підвищеною температурою кипіння і низьким рівнем в'язкості. Це не тільки забезпечує безпеку при інтенсивних гальмуваннях, а й сприяє ефективній роботі електронних систем допомоги водієві в критичних ситуаціях.

Легкий пошук потрібних товарів за допомогою єдиного онлайн-каталогу Bosch для всіх видів техніки
Автосервіси та власники техніки можуть підібрати відповідні компоненти Bosch практично для будь-яких моделей транспортних засобів. Знайти потрібну запчастину для мотоцикла та інших видів техніки або отримати детальну інформацію про товар можна в єдиному онлайн-каталозі Bosch Automotive Catalog.

На відміну від легкових і вантажних АКБ, акумулятори для мототехніки поставляються в сухозарядженому вигляді. У комплекті з ними йдуть ємності з електролітом.

Для зручності використання в СТО, свічки та лампи Bosch поставляються як в єдиних індивідуальних, так і в групових коробках. Крім того, продукція доступна в блістерній упаковці.

Додаткову інформацію можна отримати на сайтах: www.bosch.ua, www.bosch.com і www.bosch-press.com.


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.
 (голосов: 0)






Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии в данной новости.

Спецвипуски

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше