XENUM, дистриб'ютори, купити в Україні, автомобильні оливи, автохімія

XENUM

  • Переглядів: 8628
  • Дата: 4-05-2023, 23:01
  • Print
XENUM

Виробник: XENUM NV, Бельгія
Сайт виробника: www.xenum.com
Контакти: Bedrijvenpark De Veert 3, 2830, Willebroek, Belgium
tel: +32 (0) 3 846 48 03
e-mail: info@xenum.be

Дистриб'ютори: ДАН АВТО
Купити продукцію XENUM онлайн гуртом та в роздріб можна у офіційного представника XENUM в Україні - компанії ДАН АВТО / DAN AUTO або у її партнерів по всій країні. Немає представника у вашому регіоні? DAN AUTO запрошує до співпраці - залишіть свої контакти на сайті компанії або сконтактуйтеся з нами.

Всі новини про XENUM на сайті...
Всі статті про XENUM на сайті...

Спецвипуск журналу autoExpert про XENUM

Компанія XENUM була заснована у 2004 році у Бельгії. Засновник компанії, Peter Tossyn, мав на той момент більш ніж 20-річний досвід роботи у провідних світових компаніях - BP, Marly і вирішив створити найкраще виробництво автомобільних мастильних матеріалів та автохімії, що увібрало сучасні технологічні рішення та революційний підхід.

На даний момент компанія XENUM є одним з європейських лідерів у виробництві Hi-tech мастил та олив нового покоління. Широке застосування передових інноваційних технологій, таких як естери, мікрокераміка, PAG та карбон-графіт, дозволило значно покращити якість автомобільних олив та наділити продукцію XENUM унікальними властивостями.

XENUM

Найновіші супероливи XENUM заслужено вважаються справжнім преміальним продуктом у світі автомобільних олив і завоювали любов не лише в автоспорті, а й серед звичайних водіїв, які хотіли б для свого автомобіля найкраще.

XENUM - це мастила та продукти технічної хімії останнього покоління для автомобілів та промисловості.

Головний офіс компанії та виробництво автохімії розташовані у місті Гент, Бельгія. Виробництво олив – на найкращих європейських підприємствах.

XENUM

XENUM

XENUM – успішний гравець на ринку високотехнологічної продукції та активно розвивається з кожним роком, збільшуючи мережу дистриб'юторів по всьому світу. Продукція компанії має ексклюзивних дистриб'юторів у таких країнах: Австрія, Англія, Бахрейн, Бельгія, Болгарія, Гваделупа, Німеччина, Нідерланди, Гонконг, Греція, Ірак, Ірландія, Іспанія, Індія, Італія, Кіпр, Китай, Кот-д'Івуар, Ліван , Литва, Люксембург, Макао, Малайзія, Марокко, Молдова, Нігерія, Польща, Синегал, Сирія, Словаччина, Тайвань, Україна, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія.

Чому оливи та присадки XENUM найкраще рішення на ринку?
Що відрізняє XENUM від конкурентів?


1. Найвища якість та гнучкість.
Продукція XENUM – це завжди прагнення до досконалості. Компанія співпрацює з найбільшими лабораторіями по всьому світу та провідними експертами в галузі дослідження мастильних матеріалів. Безперервний моніторинг ринку та тісний контакт із клієнтами допомагає XENUM завжди розробляти рішення для кращих та бути на вістрі конкурентоспроможності. Команда дистриб'юторів та представників компанії – це велика родина ентузіастів своєї справи, які готові вислухати пропозиції, побажання та ідеї, та за можливості – покращити продукти. Клієнт завжди може бути певний, що XENUM не підведе.

2. Маркетинг та комунікації.
Продукт має не просто задовольняти, він має бути привабливим. Одночасно він повинен чітко демонструвати свою технологічність та ефективність. Тісне спілкування з клієнтами через Інтернет, ЗМІ, маркетингові акції та навчання на семінарах та тренінгах допомагає дізнатися, чому варто вибирати продукцію XENUM від професіоналів автоіндустрії.

3. Технічна інформація та підтримка.
XENUM - це складні високотехнологічні продукти, часто з невідомими раніше споживчими функціями. Тому для їх успішного застосування може бути потрібне технічне керівництво. Правильне використання дозволяє двигунам та механізмам функціонувати ефективніше, економічніше та вигравати у надійності та довговічності. XENUM пропонує дистриб'юторам, партнерам та клієнтам післяпродажну підтримку, а також спеціальні програми технічної та комерційної підготовки.

4. Екологія: останнє, але не єдине…
Продукція технічної хімії - це наше технологічне сьогодення та майбутнє. Тому максимально можливе зниження навантаження на довкілля – це ключове питання розвитку продуктів XENUM. Компанія прагне максимально використовувати технології розкладання продуктів, що використовуються в автомобілі, на безпечні складові після застосування. А той фактор, що продукція є ресурсозберігаючою у найширшому значенні цього поняття – дозволяє стверджувати, що це важлива частина місії компанії у світі та її інвестицій у майбутнє.

XENUM

Асортимент продукції XENUM

Компанія XENUM постійно пропонує новіші та вдосконалені рішення. Продукція XENUM - це високоякісні автомобільні моторні та трансмісійні оливи, змащувальні та паливні присадки для всіх типів двигунів, а також професійна хімія та засоби для догляду за автомобілем преміум якості.

Серед технологій, які використовуються під час виробництва, можна побачити: Эстери, Поліалкіленгліколі (PAG), NEXGEN™, Cerflon ®, Cleanburn™.

Також для продуктів XENUM використовуються сполуки наночастинок Графіту, Молібдену (MoS2) і Кераміки - нітриду бора ((hBN).

Висока якість продукції підтверджена сертифікатами ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, European Engine Lubricants Quality Management System (EELQMS).

XENUM - СИЛА ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ВАШОГО АВТОМОБІЛЯ

XENUM


Шановний відвідувач сайту www.autoexpert-consulting.com. Якщо ви професіонал ринку автосервісу та торгівлі автозапчастинами, оливами тощо – ви маєте змогу безкоштовно користуватися послугою Hotline autoExpert за телефоном гарячої лінії +38 067 537 82 42.






Спецвипуски

Популярне

Реклама

Календар

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Опитування

Напрямок вашого бізнесу

Продаж автомобілів
Автосервіс
Гуртова торгівля автокомпонентами
Автомагазин
Автоперевезення
Інше